Afvalcontainers

Diverse types afvalcontainers gunstig geprijsd

Lasbedrijf Alphen is het adres als u op zoek bent naar gunstig geprijsde afvalcontainers van goede kwaliteit. In ons assortiment hebben we afvalcontainers voor elke situatie en voor elk type afval. Van klein tot heel groot, open of gesloten, met of zonder klep.

Afvalcontainers van topkwaliteit

Wij bouwen alle soorten afvalcontainers zelf in onze werkplaatsen in Woerden, Alphen aan de Rijn en Rotterdam. Hiervoor gebruiken we alleen de beste kwaliteit Nederlands staal. U bent daardoor verzekerd van een prima kwaliteit afvalcontainer met een lange levensduur. Maar niet alleen voor afvalcontainers kunt u slagen bij Lasbedrijf Alphen. Wij verkopen namelijk elk type container, zoals bouwcontainers, transportcontainers en sloopcontainers.

Bekijk hier ons aanbod van containers

Als u specifieke wensen hebt, kunnen we uw container ook op maat ontwerpen en produceren. Alle containers kunnen worden uitgerust met extra’s zoals een los afdeksysteem of een waterdichte klep.

Korte levertijd op containers

Een afvalcontainers van Lasbedrijf Alphen koopt u niet alleen vanwege de kwaliteit en de prijs. Ook onze service is een ijzersterk verhaal. Zo kennen wij een korte en gegarandeerde levertijd: al binnen vier weken kunt u uw afvalontainer in huis hebben. Eventuele reparaties aan uw afvalcontainer voeren we snel, vakkundig en vaak ter plaatse uit. Wij hebben voor u de nodige reserveonderdelen op voorraad.

Meer informatie over onze producten?

Neem contact op voor advies of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99