Afzetcontainer

Containers voor grote hoeveelheden afval

Tijdens werkzaamheden is het een groot voordeel wanneer u allerlei soorten afval kwijt kunt in één container. Hier is de afzetcontainer voor bedoeld. Deze container is speciaal ontworpen voor het tijdelijk inzamelen van afval. Hierbij is het mogelijk om allerlei soorten afval in de afzetcontainer te plaatsen. Bij Lasbedrijf Alphen kunt u zo’n container voor een scherpe prijs kopen.

Opgeruimd staat netjes

Met de juiste afzetcontainer kunt u uw werkplaats een stuk opgeruimder houden. Of het uw tuin is tijdens een verbouwing, op een bedrijfsterrein of ergens anders; met deze container houdt u het afval op een centrale plek. U bent naderhand bovendien minder bezig met opruimen.

Uw afzetcontainer gegarandeerd op tijd

Als u een afzetcontainer bij Lasbedrijf Alphen afneemt, zorgen wij voor een korte en gegarandeerde levertijd. Daarnaast bent u bij ons zeker van een scherpe prijs. Heeft u behoefte aan extra’s voor deze of andere containers? Wij kunnen indien gewenst meerdere opnamesystemen of een waterdichte klep aanbrengen. Ook complete containers op maat zijn voor ons geen probleem.

Onze afzetcontainers

Bekijk een selectie uit ons brede aanbod aan afzetcontainers.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99