Lasbedrijf Alphen blikt terug en vooruit

14/12/2017 - Nu 2017 er goeddeels op zit blikken we terug op een hectisch jaar. De economie draait op volle toeren en dat merken we uiteraard ook in onze orderportefeuille. We sloten mooie contracten, zowel met nieuwe als bestaande klanten, en zagen onze omzet stijgen.

Dat er veel vraag is naar containers, merkten we ook op de laatste editie van de Vakbeurs Recycling. In onze stand hebben we nooit een gebrek aan belangstelling gehad, maar de gesprekken in een opgaande economie zijn toch anders. Het gaat weer meer over kwaliteit en over levertijden. We zijn er trots op dat veel vervoerders en afvalverwerkers om die redenen ook in 2017 weer voor onze containers kozen.

Innovatie

Tijdens de vakbeurs introduceerden we ook onze laatste innovatie: een intelligente veiligheidssluiting die, zoals een inkoper van Renewi het verwoordde, ‘de menselijke fout elimineert’. Ongelukken met plots openslaande deuren behoren daardoor tot het verleden. Een schot in de roos, zo bleek uit de reacties.

Uitdagingen voor 2018

Voor 2018 verwachten wij dat de vraag naar containers hoog blijft. Dat is prettig, maar schept ook uitdagingen:

Personeel
In 2017 hebben we onze vacatures uiteindelijk goed kunnen vervullen, maar goed geschoold technisch personeel vinden blijft lastig in de metaalindustrie. Als bedrijf doen wij ons best om het imago van de technische beroepen te verbeteren.

Levertijden
Grote bestellingen vragen veel van onze productiecapaciteit. Omdat onze korte levertijden voor onze opdrachtgevers belangrijk zijn, doen we er alles aan om die belofte ook het komende jaar waar te maken. Daardoor is er soms minder tijd over voor maatwerkcontainers. Normaal gesproken toch een kwaliteit van ons.

Staalprijzen
De staalprijzen fluctueren enorm. Om onze marge op peil te houden kopen wij staal in op contract en met grote partijen. Dit inkoopvoordeel proberen wij zoveel mogelijk te delen met onze klanten.

Tot slot

Graag willen we onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij het afgelopen jaar in ons gesteld hebben. Wij hopen dat we u naar tevredenheid hebben geholpen. Heeft u ideeën of suggesties die ons kunnen helpen om het nog beter te doen? We horen het graag! Wij hopen ook het komende jaar met veel plezier voor u aan het werk te mogen. We bedanken ook onze partners en leveranciers voor de succesvolle samenwerking. 

Wij wensen u een prettige jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2018!

 

Reageer

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht om in te vullen.


Dit artikel delen:

Overzicht blog-artikelen

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99