Bouwafval container

Bouwafval veilig en snel afvoeren

Tijdens bouwwerkzaamheden kan het afval een hindernis gaan vormen. Grote hoeveelheden bouwafval kunt u het best direct opruimen in de juiste container. Hiermee houdt u de werkplek opgeruimd en veilig en bent u naderhand minder tijd kwijt met het verzamelen en afvoeren van de rommel.

Een korte en gegarandeerde levertijd

Wij kunnen u zonder problemen helpen de juiste oplossing voor uw bouwafval te vinden. Naast de verkoop van een standaard container bent u bij ons ook welkom voor maatwerk containers. Hierbij kunt u altijd vertrouwen op scherpe prijzen en een korte levertijd.

Om te zorgen dat u snel geholpen kunt worden, heeft Lasbedrijf Alphen drie vestigingen in de Randstad. U vindt ons in Rotterdam, Alphen aan den Rijn en Woerden. Bij ons kunt u containers kopen, die wij naar wens voorzien van extra’s zoals een waterdichte klep, een los afdeksysteem of meerdere opnamesystemen.

Bekijk ons aanbod van containers

Reparatie

Ook voor reparatie van containers kunt u op onze vakkennis vertrouwen. We voeren reparaties snel en vakkundig uit, vaak zelfs op locatie. Lees meer over containerreparatie.

Neem contact op

Ons team staat altijd klaar om u te helpen met uw containers. Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen, of neem direct contact met ons op.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99