Een container in de bouw nodig?

De juiste container voor de bouw

Containers worden in de bouw voor allerlei toepassingen gebruikt, zoals het opslaan en vervoeren van bouwmaterialen en het afvoeren van diverse soorten afval. Welke bouwcontainer voor u de juiste keuze is, hangt af van de gewenste toepassing. Lasbedrijf Alphen heeft meer dan vijftig jaar ervaring in de bouw, verkoop en reparatie van containers. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste container voor uw werkzaamheden in de bouw.

Van standaard bouwcontainers tot maatwerk

Wij bieden u de keuze uit ons grote assortiment bouwcontainers, van standaardcontainers tot maatwerk. Onze containers zijn van een uitstekende kwaliteit en worden voor een scherpe prijs geleverd. Bovendien kunt u de container aanpassen met extra’s, om te zorgen dat deze voor uw doeleinden geschikt is. Onder andere een los afdeksysteem en een waterdichte klep behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod van nieuwe en gebruikte containers

Vindt u niet de juiste bouwcontainer in ons assortiment, dan maken wij deze zonder problemen op maat voor u.

Containers voor de bouw met korte levertijd

Onze vakmensen bouwen alle containers zelf in onze eigen werkplaats. Wij hebben een korte en gerarandeerde levertijd. Ook reparaties van containers voeren wij snel en vakkundig uit, indien mogelijk bij u op locatie.

Neem contact opvoor een advies op maat of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99