Containerreparatie

Containerreparaties snel en vakkundig uitgevoerd

Bent u op zoek naar een bedrijf dat reparaties van containers voor u kan verzorgen? Lasbedrijf Alphen helpt u graag. Onze medewerkers zijn in staat vakkundig reparaties voor u op locatie uit te voeren. U hoeft de container die reparatie nodig heeft dan ook niet te vervoeren. Voor grote opdrachten werken wij met nacalculatie.

Indien mogelijk direct uitgevoerd

Om te zorgen dat u zo snel mogelijk wordt geholpen bij een containerreparatie, zorgen wij dat een kleine reparatie indien mogelijk direct wordt uitgevoerd. U bent bij ons ook op het juiste adres als u vervangende onderdelen nodig heeft. Wij hebben een verzameling onderdelen op voorraad, die wij op korte termijn kunnen leveren.

Ook maatwerkcontainers

Naast container reparatie verkoopt Lasbedrijf Alphen ook containers voor allerlei doeleinden. Zo vindt bij ons een groot van onder andere standaardcontainers, transportcontainers, sloopcontainers en zelfpersende containers. Wanneer u specifieke wensen heeft voor uw container, kunnen wij deze zonder problemen voor u op maat maken. Alle containers kunnen bovendien voorzien worden van extra’s zoals meerdere opnamesystemen.

Reparatie nodig?

Neem voor reparatie van containers direct contact op met Lasbedrijf Alphen, de containerspecialist.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99