Containerverkoop

Verkoop van uitstekende kwaliteit containers

Als u op zoek bent naar een goede kwaliteit container, bent u bij Lasbedrijf Alphen aan het juiste adres. Wij zijn specialist in de verkoop van verschillende soorten containers, en kunnen u met onze container verkoop uitstekend helpen. Al onze containers worden door vakmensen met de hand geproduceerd uit de beste kwaliteit Nederlands staal. Zo bent u gegarandeerd van een kwaliteitsproduct met een lange levensduur. 

Koop containers bij de specialist

Als containerproducent met eigen werkplaatsen in Woerden, Alphen aan den Rijn en Rotterdam kunnen we containers leveren van elk type, in elk gewenst formaat. Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden vindt u hier een overzicht van onze containers

U vindt naast ons assortiment aan standaard-, transport-, sloop- en zelfpersende containers ook de mogelijkheid om maatwerk containers te laten maken. Bovendien kunnen wij alle containers van extra’s voorzien, zoals het aanbrengen van een waterdichte klep of meerdere opnamesystemen.

Naast containerverkoop kunt u bij ons ook terecht voor containerreparaties

Levertijd gegarandeerd

Wij onderscheiden ons niet alleen door de kwaliteit van onze containers. Ook onze gegarandeerde korte levertijd is uniek. Binnen vier weken na uw bestelling heeft u uw container al in huis.

Meer informatie?

Neem contact op voor advies of informatie. U kunt ook direct een offerte aanvragen.  

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99