Goedkope containers

Goedkope containers vindt u bij Lasbedrijf Alphen

Wanneer u om wat voor reden een container nodig heeft, bent u bij Lasbedrijf Alpen altijd welkom. Wij verkopen namelijk goedkope containers, zonder dat u op kwaliteit hoeft in te leveren. Bovendien zorgen wij dat deze goedkope container een korte en gegarandeerde levertijd heeft. 

Bekijk ons actuele aanbod van containers

Indien gewenst kunnen wij extra's aan uw container toevoegen, zoals meerdere opnamesystemen, een waterdichte klep of een los afdeksysteem. Neem contact met ons op om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. Uw tevredenheid is voor ons altijd het belangrijkste doel.

Tweedehands container

Wij bouwen elk type en elk formaat container zelf in onze werkplaats in Woerden en zijn dé specialist in Nederland in nieuwbouw van containers. Maar ook voor occasions kunt u bij ons uitstekend slagen. Onze vestiging in Alphen aan de Rijn heeft altijd een ruim assortiment aan gebruikte containers.

Ook voor containerreparaties

U kunt bij ons niet alleen een goedkope container kopen, maar u kunt ook; bij ons terecht voor reparatiewerkzaamheden. Indien mogelijk voeren wij de reparatie van uw container bij u op locatie. Meer info over containerreparatie.

 

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99