Haakarmcontainer

Haakarmcontainers in diverse soorten en maten

Haakarmcontainers worden met behulp van een haakarm op een vrachtwagen geladen. Als u een container nodig heeft met een grotere capaciteit, dan is een haakarmcontainer voor u misschien een goede oplossing. Bij Lasbedrijf Alphen heeft u de keuze uit een groot aantal haakarmcontainers in diverse soorten en maten.

Onze haakarmcontainers

Ons containerassortiment bestaat uit diverse standaardmodellen en formaten. Daarnaast kunnen we uw haakarmcontainer op maat ontwerpen en produceren. 

Bekijk ons containerassortiment

Wij houden graag rekening met de specifieke eisen die u aan een container stelt. Zo kunnen we elke haakarmcontainer uitrusten met extra’s als meerdere opnamesystemen, een waterdichte klep of een los afdeksysteem. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw haakarmcontainer gegarandeerd snel geleverd

De kwaliteit van onze containers is onomstreden. Maar ook onze service is ijzersterk. We werken met scherpe prijzen en zorgen voor een korte en gegarandeerde levertijd. Zo kunnen wij uw haakarmcontainer al binnen 4 weken na de besteldatum afleveren. Vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99