Perscontainers

Uitstekende kwaliteit perscontainers

Wanneer u veel afval heeft dat door middel van compressie gemakkelijker opgeruimd kan worden, is het verstandig om perscontainers aan te schaffen. Perscontainers persen afval samen tot een kleiner volume, waarna u het makkelijk kunt afvoeren. U kunt perscontainers bij Lasbedrijf Alphen kopen voor een scherpe prijs.

Containerspecialist

Lasbedrijf Alphen heeft meer dan 50 jaar ervaring in de bouw en reparatie van containers. Onze perscontainers worden door onze eigen vakmensen geproduceerd in onze werkplaats in Woerden. We werken met de beste kwaliteit staal en de prijzen van onze perscontainers zijn zonder meer aantrekkelijk. 

Uitstekende service

Met een perscontainer van Lasbedrijf Alphen kiest u niet alleen voor uitstekende kwaliteit en een redelijke prijs, maar ook voor onze prima service. Zo hebben wij een korte en gegarandeerde levertijd en voeren we reparaties snel, vakkundig en indien mogelijk op locatie uit.

Groot assortiment containers

Naast perscontainers biedt ons assortiment de keuze uit diverse andere containertypes, zoals afzetkippers, volumecontainers en portaalcontainers. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor de bouw van maatwerk containers, reparaties en onderdelenverkoop.  

Bekijk een overzicht van ons containerassortiment

Wij leveren niet alleen nieuwe containers, maar hebben ook een ruim aanbod aan gebruikte containers.

Kies de juiste container

Neem contact op voor advies bij het kiezen van de juiste container of voor reparatiewerk. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99