Verkoop containers

Containers kopen bij de specialist

Er zijn ontelbare situaties waarin een container goed van pas komt. Voor het vervoeren van goederen over water, weg of spoor bijvoorbeeld. Voor het verzamelen en afvoeren van afval. Of voor het opslaan van producten. Voor elk van deze situaties heeft Lasbedrijf Alphen voor u de de beste container in huis voor een scherpe prijs. En we kunnen hem gegarandeerd snel leveren.

Bekijk ons assortiment containers

Naast nieuwe containers en maatwerkcontainers hebben we altijd een groot aantal occasions op voorraad.

Topkwaliteit containers

In onze werkplaats in Woerden ontwerpen en produceren wij elke container volledig met de hand. We gebruiken daarvoor alleen de beste kwaliteit Nederlands staal. Zo weet u zeker dat u bij ons altijd de beste kwaliteit containers koopt, met een lange levensduur.

IJzersterke service

Wanneer u een container koopt bij Lasbedrijf Alphen, zorgen wij voor een korte en gegarandeerde levertijd. Alle containers kunnen verder uitgerust worden met extra’s, zoals een los afdeksysteem of een waterdichte klep. Ook reparaties nemen we graag voor onze rekening. Vaak kunnen deze bij u op lokatie worden uitgevoerd. Snel en vakkundig, zoals u van een specialist verwacht.

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Reparatie op locatie

Mobiele service

Heeft u een defect aan uw container? Wij helpen u graag!

Onze vakkundige medewerkers voeren reparaties uit op locatie en indien mogelijk worden kleinere reparaties direct uitgevoerd.

Bel voor uw containerreparatie met:

0348 42 03 99